Alla inlägg den 2 september 2008

Av Sara - 2 september 2008 21:38

Såg delar av ett program som gick ikväll som handlar om syskon som även var kärlekspar... knäppt tänker man men efter ett tag man fått följa ett par som hade fött fyra barn och fått behålla ett (efter mycke jobb) kände jag att låt dom få leva men klart inte bra att skaffa barn när risken för att barnen ska bli sjuka är så stor men annars, varför inte? Dom blev helt utfrysta i området dom bodde i och grannar skrek efter dom när dom gick ut i trapphuset, vad hjälper det?


Fick även följa ett syskonpar som var halvsyskon som funnit varandra när dom var 27 och dragits till varandra och vad gör det?


Det som var lite konstigt med det paret som fått fyra barn var att det var mannen som åkte i fängelse, varför han och inte kvinnan? Han blev dömd för incest, ok, det är alltså mannen som har sex med kvinnan, kvinnan har inte sex med mannen? Varför är det så? Någon fler som såg programmet och vill lämna sin syn på det hela? Jag känner mig lite kluven...


Godnatt!

Av Sara - 2 september 2008 21:33

 

Läste i tidningen i morse att en man och hans son från Polen hade plockat 670 liter lingon på en dag!!! Va? Kan inte föreställa mig hur mycket det är...en mjölk rymmer en liter...670 mjölkpaket...67 st 10 liters hinkar!!! Bra jobbat!

Ovido - Quiz & Flashcards